VÅR!

VÅR!
 
visst är det härligt!!

Sulden 2008

Sulden 2008


15 000 fattigare men......

...en mängd upplevelser rikare.

Tömde kontot idag plus lite till för att betala resan till Australien, känner mig urfattig nu! Men det kommer verkligen bli ett minne för livet och jag kommer ångra mig så fruktansvärt om jag inte tar chansen att åka. Bara 3 månader till vi lämnar landet. Det som känns så konstigt är att vi inte kommer hem förän den 22:e Januari 2009!! Men ska försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt så ni vet vad som händer på andra sidan jorden :)

Jobb

 Hej

Dagen började mycket underligt, en gammal vän till familjen ringde vid 9 tiden. Då hade hennes dotter fått problem med personal och ringde då mig och frågade om jag vile ställa upp. Jag sätter mig i en bil och kör till Staffanstorp har delat ut reklam hela dagen och ska fortsätta imorogn.  

473203-15


Den här bilen körde jag idag (fast i silver). 

 

Ett steg närmare

473203-14

Var i Lund idag med Mia och bokade resa! Hjälp,det känns jättekonstigt att helt plötsligt ta ett beslut. Man har ju innan bara pratat och planerat. Nu har vi en vecka på oss att betala biljetterna. 

Så när börjar vårt äventyr?? 15 juli åker vi från Malmö-Stockholm-Bangkok-Brisbane. Sen kommer det bli skola för hela slanten i ett halvår. Efter det blir det lite Australien Nya Zeeland och Bangkok på vägen hem. Beräknad hemresa 15 januari.  

RSS 2.0