Mushroomman

473203-3

Det är ingen vanlig fredag imorogn. Det är en dag som bara finns var fjärde år nämligen den 29 februari.
Lite knepigt att fylla år den dagen. Ska man då fira sin födelse dag den 28 februari eller den 1:a mars? Jag hade nog valt den 1 mars, känns mer vår då.

Borde egentligen plugga en massa för jag var borta hela förra veckan från skolan. Åkte skidor tillsammans med familjen och Martin. Att Martin sitter i soffan och pluggar gör ju att man inte alls får dåligt samvete. Men kan inte göra något åt saken nu faktiskt. ProE fungerar inte på datan så får sitta i skolan imorgon istället.

Nog om tråkigheter!!
Sulden var underbart! Solen, bergen och att komma iväg var så skönt. Hoppas att jag fått Martin fast vid skidåkning efter denna resa. Hade varit skoj att få med honom på fler. Han köpte faktiskt ett par skidor i Sulden ;)

Ska hoppa bort till Martin och pussar honom för han ser ut att behöva det ;)

Mushroom, mushroom man.......nudelsuppe! Mmmmums!!


Hej

Första frågan många måste ställa sig....varför två E ( yousofinee.blogg.se)?? För någon har redan en blogg med ett e som inte har använt den på två år.

En blogg vad är det.....en dagbok på internet kan man ju säga. För några månader sedan fick jag en kommentar varför jag läste en tjejs blogg. Detta var på lunarstorm, där kan man se vem som läser bloggar. Jag frågade henne, -Varför skriver du blogg? Är det kanske för att du vill att folk ska kunna läsa vad du skriver, annars hade man ju lika gärna kunnat skriva dagbok. Tjejen blev sur och fattade inte riktigt vad jag menade med att alla kan läsa hennes blogg. 

Varför har då jag skaffat mig en blogg?......bra fråga! Jag känner ett behov av att skriva av mig, få mina vänner att kanske förstå vad jag tänker och gör utan att säga det till alla. Något har fått mig till att börja skriva, nu är det bara att se vart det leder. 

     


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0