Harald

Hej sitter på jobb nu....
inte ofta det är så lite folk s¨man kan sitta här
återkomer säkert senare

Blogga för miljoner

hej!

Har ni hört om Isabella den 17-åriga tjejen som tjänar 5 miljoner om året på att blogga.
40 000 läsare per dag!! Jag kanske har 3! Jag har en bit kvar om man säger så. Men har jag nått intressant att berätta.....få se.

Torsdag: Var och besökte Jennifers nya lägenhet i Lund. Så fin den var!! Älskade sängen riktigt coolt och köket och toan och vardagsrummet! Vi spelade ett spel, kommer ej ihåg vad det hette men lärorikt. Har nog aldrig lärt mig så mycket på en och samma gång. T. Ex: man förbrukar 48st toarullar på ett år, Lolitas bröstomfång är på 177,5 cm, att en mobiltelefon har 500 ggr mer bakterier än en toasits, en man sprutar ca 17 liter sperma på en livstid, att man får 800 kr böter om man kissar på offentligplats. (Det spelet borde jag köpa för på fredagen när vi skulle ut så berättade jag mina nya kunskaper för taxichaffören och fick honom till att stanna taxametern. )

Det blev utgång till ÖG:s träffade "sailor moon" (Mia) på vägen dit. Men hon hade inget legså hon åkte hem istället.

Fredag: Sålde de sista biljetterna till Sittningen på onsdag. När jag ringde catingen så sa han att det var fullbokat, jag var svettig och supernervös i ca en timme. Han skulle ringa upp och säga om han lyckats fixa mat ändå. Tänk er jag hade då stått med 55 pers som köpt biljetter och ingen mat......men som tur löste det sig. Efter det hem till emma och käkade. Förfestade med en massa tjejer och Björklund. Sedan en tgång till Hipp. Det var roligt för träffade en från Borgar som jag inte träffat på jättelänge.

Lördag: Jobb hem till Linn och kollade på melodifestival.

Söndag: Jobb, träffa martin, plugg.

Så nu har ni fått en uppdatering om de senaste dagarna i mitt liv.
Take care!

Se upp Australien!

473203-13

Australien!

Fick ett mail igår om att jag blivit antagen till Griffith University i Brisbane! Det börjar kännas på riktigt nu, tror inte att jag riktigt fattat att jag ska ta mig till andra sidan jorden och plugga där. Träffade Mia idag och började plannera lite inför resan.

Måste fixa:
Biljett
Visum
Vaccination
Boende (höll på att glömma)
Telefon
Kontakter
Bank

Ta med sig:
Ett glatt humör
Partyankan
midsommarstång
Tetra vin (bar seriöst med mig 3 liter rebenshoppen till Frankrike på skidresa! Har min kära mor att tacka för det)
korvar ( samma som med vinet)
pass
nalle
våtservetter (Plockade ur servetterna ur bilen, men på något sätt kom de in igen. Min mor igen....!!)
bikini
badboll

Haraldtält
stormkök     Började fundera på att tälta utanför skolan.....
klapphatt

Får nog gallra sen lite närmade resan. 
Men det är mycket att tänka på inför resan! En liten notis om resarouten så tänkte vi ta en sväng in om thailand och köpa lite billiga kläder. Glömde en viktig sak i "tamed sig" listan!! KAMERA!! Måste bara köpa en ny först. 
Men det är en tid till vi ska åka så hinner nog med det.

XoXO ;)


utgång

Fredagkväll började mycket trevligt hemma hos mig med middag. Jag och Jenny hade det mycket romantiskt med levande ljus och röttvin. Sen började förfesten hemma hos Emelies mamma i Staffanstorp. Reaktionen från både mina föräldrar och Jennys "Vad ska ni göra i Staffanstorp". Som Tiffany Persson skulle sagt "Staffanstorp, staden som alltid sover" Men varken jag eller Jenny hade varit där innan så det blev en upplevelse. Efter förfesten blev det utgång till Slagt.


utgång



tylösand

tylösand

Tylösand 2007 en resa jag aldrig kommer glömma. Mycket hände, storm och regn, hunger och gnäll, sprit och lite sol. Men framför allt var det kul att få vara me några av  sina bästa kompisar :)

Fest imorogn ska träffa Emelie, hon kommer hem från Olso. Ska bli kul, ska även få träffa partyankan, ett kärt återseende. 

Imorogn blir en hel del photoshop hoppas på att bli klar med arbetet då :) Sen robotlabb, hur kul låter inte det!! Jag längtar sååå!! 

   

Emmafemma86

Hihi har fått emma till att skaffa blogg!

Orginalet

Orginalet

Så här ser jag ut på riktigt!

röd

473203-7

473203-6

473203-6

Blond

Blond
Hårfärg+ ögonfärg

Brunett

Brunett
hårfärg + ögonfärg

RSS 2.0